FAQ (Frequently Asked Questions)
(Veelgestelde Vragen)

Vraag: Wat is het verschil tussen VOSbeeld en FoxHusky?
Antwoord: Al mijn werkzaamheden voer ik sinds 2018 uit onder de naam VOSbeeld. Voorheen was dat onder de naam FoxHusky, dus die naam kom je nog vaak op foto's tegen. VOSbeeld.nl is mijn portfolio- en informatie-website. FoxHusky.nl is de beeldbank, het uitgebreide archief met talloze foto's van evenementen, sport en stadsgezichten van de afgelopen 25 jaar in Deventer en omstreken.
Vraag: Waarom hebben de websites van VOSbeeld en FoxHusky een donkere achtergrond?
Antwoord: Bij een donkere achtergrond komen de beelden op de website veel beter tot hun recht. Bovendien is het rustiger voor de ogen.
Vraag: Werkt VOSbeeld in een studio?
Antwoord: Ik werkt niet met een studio op een vaste locatie, maar soms werk ik wel met een mobiele studio. Die bestaat uit een achterwand en flitsers op statieven. Het kan op bijna iedere locatie opgebouwd worden. De mobiele studio gebruik ik als ik profielfoto's maak van meerdere mensen achter elkaar. Voor een enkele persoon kies ik vaak een buitenlocatie. Voorbeelden staan HIER.
Vraag: Wat kost een fotoshoot of video-opname?
Antwoord: Iedere foto en iedere opname is uniek. De kosten zijn van meerdere factoren afhankelijk, zoals aantal, formaat, locatie, speciale wensen van de klant, enzovoorts. We er altijd wel uit, alles is in principe mogelijk. Neem contact op voor een prijsopgave.
Vraag: Mijn vraag staat hier niet bij! Wat nu?
Antwoord: Neem geheel vrijblijvend contact op met mij via het menu of via de knop hieronder.
Back to Top