VOSbeeld.nl is mijn info- en portfoliowebsite. Ik ben fotograaf en videomaker Peter Vos uit Deventer. Maak via deze site kennis met mijn vormen van fotografie en videoproductie. Voor mijn beeldarchief met duizenden foto's van evenementen, sport en beelden van de stad Deventer, ga naar mijn www.foxhusky.nl website.
VOSbeeld fotografie + video staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70928703
SAMENWERKING
Twee weten en kunnen meer dan één. Voor sommige projecten werk ik bijvoorbeeld samen met journalist Robbert Jan Wolzak, voor andere projecten met GEOWINGS Video Productions, van filmmaker Marc Lemmens, ook voor 360°, 3D en Drone services.
DISCLAIMER - COPYRIGHT
Alle beelden op vosbeeld.nl en foxhusky.nl zijn eigendom van VOSbeeld fotografie + video.
Op alle beelden die u op deze websites aantreft, rusten auteursrechten. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming foto's/video's te vermenigvuldigen en/of te publiceren op welke manier dan ook. Wilt u beeldmateriaal van deze website gebruiken, neemt u dan vooraf contact op met fotograaf/videomaker Peter Vos. Bij elke vorm van publicatie is naamsvermelding verplicht.
De hier gepubliceerde foto's/video's zijn gemaakt in de openbare ruimte, dan wel op plaatsen waar Peter Vos toestemming van de beheerder heeft gekregen om beelden te maken. Staat u op een foto/video en u wilt dat deze verwijderd wordt, neem dan contact op, met vermelding van een duidelijke reden waarom u dit wenst.
Hou er rekening mee dat op openbare plaatsen het portretrecht geldt
.
De afgebeelde persoon kan zich alleen verzetten tegen vermenigvuldiging of openbaarmaking, voor zover die persoon een redelijk belang heeft om zich daartegen te verzetten, zoals omschreven in de Auteurswet.
VOSbeeld | FoxHusky voldoet aan de wettelijke AVG privacyregels. Lees mijn PRIVACYVERKLARING
Back to Top